top of page

Norsk Spekematfestival 2024 - Fjellfri -Tynset Byfest 

Tynset sentrum, drone_3_edited.jpg
1_edited
dc9c71_9c9ed1ee072642fd903fee5c578bbc89~mv2
logo byfest

Helgen 21. - 23. juni 2024 braker det løs med Byfest, Spekematfestival og Fjellfri på Tynset torv.

Norsk Spekematfestival stiller med boder og aktiviteter både fredag og lørdag, og konsert med Sie Gubba og lokale band fra scena på torvet fredag kveld. Lørdagen er det Fjellfri med tog, show og verksted, og kvelds slår vi til med stor-konsert på torvet med både lokale band og tre nasjonale artister som bidrar med både stemning og rockefot.

NB! Alle under 15 år kommer gratis inn på arrangementet, og kan være på området frem til kl. 21.30. Disse trenger ikke bånd, men må da forlate området når Ingebjørg og Odd er ferdig med sin konsert. 

logo byfest.png

Tynset byfest skal være en samlende fest for alle. Vi ønsker å skape gnistrende liv i den flotte kommunen vår - på Tynset torv.
 

Velkommen til 

Kjøp billetter her:

Les mer om Norsk Spekematfestival her:

NorskSpekematfestivalProgram2024.pdf.png

ÅPNING AV AKTIVITETSPARKEN

aktivitetsparken (5).png

Carina Dahl

CARINA-4.jpg

Norges dronning av festmusikk, Carina Dahl er klar for konsert på Tynset Torv 22. juni 2024. Med sine humoristiske dansbare låter, og et dynamisk show blir det både trøkk og sårbarhet.

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga

Ingebjørg_Odd_Langt_Heimafrå_SoMe-kvadrat.jpg

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga har endeleg slege seg saman att for eit nytt projekt!  
 
Fyrste singel «Ingenting å vera redd for» kom i vår. Den sparka i gang eit travelt år for den populære duoen. Den [DATO] kjem dei til [STAD] og spelar opp med låtar fra sitt doggfriske album «Langt heimafrå», ei plate delvis spelt inn i Irland og med Atlanterhavet rett utanfor studiovindauget. Det er no ti år sidan sist duoen spelte inn plata «Heimafrå» til stor jubel, og på denne konserten kan det nok også bli sjansar for å høyre nokre fine låtar som har kvilt – lenge nok. 
 
Sidan sist har Ingebjørg Bratland blitt ein av dei største artistane i Noreg, medan Nordstoga har fortsett med å levere ei rad med album som publikum og kritikarar har elska. Når Ingebjørg og Odd slår seg i lag, er det aldri langt til den rike folkemusikkarven dei begge har med seg fra barndommen. Men musikken deira når likevel langt utover fjellheimen i VInje. Uansett kor du kjem frå, kan me lova at du aldri kjenner deg «Langt heimafrå» med denne duoen på scena. 
 
Vel møtt til ein akustisk, morosam og stemningsfull konsert med to artistar med særdeles god smak – dei er nemleg kvarandres største fan. 

Kjøp billetter her:

bottom of page