Overnatting

Sov godt med nærhet til naturen både i Tynset sentrum, og i omegn. Vi kan tilby alt fra teltplass til spahotell, camping og gruppeovernattinger -vi mener man sover bedre i frisk fjelluft, noe vi har mye av i Fjellregionen. Finn den overnattingen som passer deg best og sov godt på Tynset.

Det perfekte utgangspunktet for natur – og friluftsopplevelser på fjellet for hele familien!

Nyt stillheten bare et steinkast fra sentrum, opplev et spennende og variert kultur- og idrettsliv, få opp pulsen i milevis av skiløyper, turstier og sykkeltraseer, og handle i både moderne kjøpesenter og sjarmerende nisjebutikker.

Tynset Hotel

Midt i Tynset sentrum kan du bo på sjarmerende Tynset Hotell, kun 3 minutters gange fra jernbanestasjonen. Med gangavstand til alt du trenger, men likevel nærheten av stier langs elv og i skog, er Tynset Hotell et naturlig valg i sentrum av Tynset.

Brugata 6A
2500 Tynset

Telefon: 62 48 06 00

E-post: mail@tynsethotel.no
Gå til nettside

Tynset Rom & Camping

Tynset Rom & Camping ligger i sentrum på Tynset, og kan tilby både rom, hytter og caravanplass. Har du med telt, kan du selvsagt sette opp dette på teltplassen. Campingen ligger idyllisk til rett ved Glomma og Tynset bru, samt Domussenteret. Enten du trenger et sted å sove for natten, eller ønsker å bo over lengre tid, så Tynset Rom og Camping et praktisk og sentrumsnært overnattingssted.

Brugata 21
2500 Tynset

Telefon: 62 48 03 11

E-post: post@tynsetcamping.no
Gå til nettside

Savalen Fjellhotell & Spa

Spahotell med nærhet til naturen og fjellet. Enten du ønsker en rolig og avslappende weekend, eller en actionfylt helg på sykkel eller padling, har Savalen Fjellhotell noe for alle. Har du med familien så kan vi friste med at hotellet kun ligger et steinkast unna Nissehuset og Julenissen! Samt vårt basseng og spaområde.

Savalen
2500 Tynset

Telefon: 62 47 17 00
Booking: 62 47 17 17

E-post: post@savalen.no
Gå til nettside

Kvikne Fjellhotell og Kafé

Kvikne Fjellhotell og Kafé ligger langs Rv3 mellom Tynset og Trondheim. På kvikne kan du sove godt i frisk fjelluft, og spise hjemmelaget og kortreist mat fra Fjellregionen i restauranten på hotellet. Hotellet ble pusset opp i perioden 2017-2019. Du kan også få til litt mosjon både sommer og vinter, når du går ut døra på Kvikne Fjellhotell, med ski in/ski out og fjell på alle kanter.

Haugan 10
2512 Kvikne

Telefon: 929 89 780

Gå til nettside

Orkelbogen Friluftssenter

Orkelbogen kurs-og konferansesenter byr på både unik overnatting på en fjellgård på Kvikne, og eksklusive fasiliteter i tradisjonelle omgivelser. Vi kan tilby det lille ekstra på de store dagene i livet, og har tro på personlig oppvartning. Orkelbogen tilbyr overnatting for grupper på 10 el. flere. Gården ligger i Kvikneskogen, omtrent én mil sør for Kvikne sentrum.

Orkelbogen 220
2500 Tynset

Telefon: 467 42 000

E-post: post@orkelbogen.no
Gå til nettside

Tron Ungdomssenter

Tron Ungdomssenter ligger idyllisk til ved foten av Tronfjellet, og er et egnet sted for familieferie, møter, kurs eller feiringer. Her kan du leie hele senteret eller hytter med plass til min 6 personer. De største hyttene er tilgjengelig for booking hele året.


Tylldalskjølen
2500 Tynset

Telefon: 410 04 413

E-post: post@tron-ungdomssenter.no
Gå til nettside