Trine Rein: Femti’ish, feit og enda mer bitter

Med kjente hits fra hele karrieren samt helt nytt musikkmateriale inntar Trine Rein kulturscenen i 2022 med sin ikke alt for alvorlige konsertforestilling ‘Femti`ish Feit og (enda mer) Bitter’.

7. november 2022

Trine Rein kommer til Tynset kulturhus!

7. november 2020 fylte Trine Rein 50 år! Dette ble markert med festforestilling og fullt hus på Chat Noir, og skulle videre på veien i vinter og vår. DET har som kjent Covid 19 viruset satt en stopper for, men vi gir oss ikke. Vi spisser konsertforestillingen, fullfører arbeidet med nye låter og samler til et album som utgis over nyttår 2022.

Med kjente hits fra hele karrieren samt helt nytt musikkmateriale inntar Trine Rein kulturscenen i 2022 med sin ikke alt for alvorlige konsertforestilling ‘Femti`ish Feit og (enda mer) Bitter’. Krydret med en god porsjon humor og ørlite grann selv-ironi skal vi gjennom hele skalaen på følelsesregisteret, med forventning om mange latterkuler, litt alvor og også en klump i halsen. Kveldens låtrepertoar bindes sammen med gode minner og historier fra et langt liv i musikkbransjen Trine stiller med fullt band på scenen, det spares ikke på noe – her blir det masse trøkk og en uforglemmelig kveld i godt lag!

Spørsmål du kan være trygg på at du skal få et klokkeklart svar på!

• Kommer Lars Monsen? • Hvor er Lars Monsen? • Er det sant at du er gift med Lars Monsen? • Har du funnet en slankekur som fungerer? • Kan det skyldes overgangsalderen? • Du tjener fett, gjør du ikke? • Hvor mange Spellemannspriser har du vunnet? • Hvorfor spilles du ikke på radio lenger?

Trine Rein har benyttet det siste året til låtskriving. I 2019 kom singlene Live & Forgive og Where do we go.. Fra oppholdet i Nashville i fjor vinter, har hun foreløpig sluppet You make me Oooo – Joy – Mother- Get Your Act Together – Fighter – Prove Myself og Heroine.

Trine jobber nå med å ferdigstille flere nye singler for utgivelse i år, og over nyttår samles disse i et album og blir med på turné

plakat som viser trine rein sitter på gulvet og er oppgitt
Plakat: Tynset kulturhus